MENU DORPEN 3 december t/m 6 januari
Hotel The Kings Head InnHotel Restaurant de Oude Brouwerij De Voerstreek Hotels Hotel Herberg Appartementen  De Smidse Hotel Appartementen Brasserie Ons Krijtland
website: ©.2012 Ivo Vleugels | PDmedia
Untitled Document
Kribkes in Epen
Untitled Document

Epen...meer dan een Dorp alleen

Epen is een toeristendorp bij uitstek. De Volmolen, de Heimansgroeve, het Geuldal en het Zinkviooltje zijn allang een begrip bij de vele toeristen die hun vakantie in Epen hebben door-gebracht. Maar Epen heeft ook vele bruisende ondernemers die er alles aan doen om de gast een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven.

Epen
Epen

Zo zijn er vele overnachtingsmogelijkheden van kamperen bij de boer, gerenommeerde campings, appartementen, knusse familie-hotels tot zelfs viersterren hotels. Verder vindt men er schitterende terrassen met vergezichten tot in België toe. En dit is nog niet alles, want in een van de vele restaurants, pannenkoekenhuisjes of in een Herberg waar men in een authentieke boerenkeuken kan genieten van culinaire hoogstandjes, worden al uw smaakvolle wensen vervuld.
Zo is er ook een warme bakker, een kleine supermarkt, gezellige café ‘s, bloemen- en cadeau-shops, een VVV-Limburg winkel en sinds kort is er een uiterst moderne sauna waar men tot rust kan komen van een actieve vakantiedag.

Kribkes


Nu de winter in aantocht is en de donkere dagen voor Kerst zich aandienen is het in Epen ook goed toeven. Het dorp is vanaf begin december heel mooi versierd en komt men in alle rust in kerststemming, waarbij de kerstgedachte niet uit het oog wordt verloren.

Welkom in het Kribkesdorp Epen.

Kijk ook op: www.epen-limburg.nl

Epen Epen